Paradisul Naivilor

un film de Copel Moscu

PARADISUL NAIVILOR este un film documentar care încearcă să dezvăluie căile misterioase prin care arta poate duce la salvarea existențială. Boli incurabile, război, dizabilități fizice și lipsa de libertate, toate pot fi depășite plătind prețul necesar. Personajele iși găsesc propria cale de salvare prin creație și dăruirea frumuseții artei lor unei lumi nepăsătoare cu intenția de a o purifica.

Trailer 

Play Video

Paradisul Naivilor

  Premiera filmului 𝑷𝒂𝒓𝒂𝒅𝒊𝒔𝒖𝒍 𝑵𝒂𝒊𝒗𝒊𝒍𝒐𝒓 (r. Copel Moscu) aduce pe marele ecran o reflecție profundă asupra felului în care arta poate vindeca oameni.
Documentarul evidențiază povești umane, în care personajele prezentate găsesc, prin practica artistică, atât vindecarea, cât și o perspectivă mai înțeleaptă, mai calmă și pozitivă asupra vieții. Publicul descoperă universuri neașteptate care se deschid către pictura naivă, pictura de icoane, sculptură şi spiritualitate.  Căile misterioase prin care arta poate duce la salvarea existențială se dezvăluie treptat.
 Regizorul 𝐂𝐨𝐩𝐞𝐥 𝐌𝐨𝐬𝐜𝐮 a realizat o demonstrație autentică despre arta care deschide ochii asupra frumuseții, atât celor care o produc, cât și celor care o privesc.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can I help you?